تاریخ انتشار : 4 دی 1392 10:55

تاکید یک مقام قضایی بر ساماندهی مددجویان تحت قرار

مدیرکل زندان های استان کرمانشاه، بهسازی و ایجاد تغییرات در فضای زندان را نیازمند بهره گیری از تفکر گروهی، ابتکار و خلاقیت دانست.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، اژدر اسدبیگی در بازدید سرزده از زندان اسلام‌آباد غرب در دیدار چهره به چهره با زندانیان ضمن استماع سخنان آن‌ها دستورات لازم را به منظور رفع مشکلات صادر کرد.

وی، رسیدگی به وضعیت قضایی مددجویان تحت قرار و محکومان مالی و پیگیری دستورالعمل ساماندهی زندانیان و کاهش جمعیت کیفری را سیاست مهم دستگاه قضایی عنوان و بر تداوم همکاری با مقامات قضایی تاکید کرد.

اسدبیگی خطاب به زندانیان خاطرنشان کرد: تمسک به قرآن کریم و پیروی از سیره ائمه معصوم (ع) و برگزاری نماز کلید رهایی از تمامی مشکلات زندگی است.

وی مشارکت هرچه بیشتر مددجویان در برنامه های فرهنگی و تربیتی زندان با هدف بازگشت آبرومندانه به جامعه را بسیار مهم و عامل موثری بر تحقق اهداف اصلاحی و تربیتی خواند.