تاریخ انتشار : 30 تیر 1393 16:16

به دنبال قتل عام زنان و کودکان بی دفاع غزه

آمادگی گروه محامی برای وکالت فلسطینیان در مجامع بین المللی

گروه حقوقدانان بین المللی و وکلای دادگستری ضمن محکوم کردن جنایات اسراییل علیه مردم بی گناه غزه، برای طرح دعاوی مناسب به وکالت از فلسطینیان علیه اسراییل در مجامع و مراجع قضایی بین المللی اعلام آمادگی کرد.
    به گزارش روز یکشنبه  ایرنا، گروه وکلای محامی با محکوم کردن جنایات اسراییل اعلام کرد: اسراییل با علم و اطلاع از اینکه افراد مدنی زن، کودک و سالخورده در غزه وجود دارد، از زمین و هوا آنها را مورد حمله قرار می دهد.

این گروه ادامه داد: بر اساس قواعد حقوق جنگ، بین افراد مدنی و غیرمدنی باید تفکیک شود و اگر تفکیک میسر نباشد، نباید کشتار صورت بگیرد و حسب قوانین و مقررات بین المللی این اقدام اسراییل در کشتار شهروندان مدنی فلسطینی در غزه مصداق عینی جنایت جنگی محسوب می شود.

ˈاسراییل خود آگاه است از این که در جریان حملات ناجوانمردانه به این مناطق کودکان زنان و افراد سالخورده مورد حملات آنها قرار گرفته اند و جامعه جهانی نیز بر این موضوع اشراف دارد؛ لذا چنین سکوتی و تداوم چنین جنایتی نقض آشکار قوانین حقوق بین الملل و حقوق بشر محسوب و قلمداد می شودˈ.

این گروه از وکلا اضافه کرد: ما از مجامع بین المللی، دولتهای آزادایخواه، سازمان ملل متحد، سازمان کنفرانس اسلامی و دیگر سازمانهای مدنی دیگر تقاضا داریم برای جلوگیری از تداوم این حملات مرگبار و کشتار زنان و کودکان فلسطینی اقدام عاجل انجام دهند و نسبت به محکومیت و تعقیب کیفری آمران امر اقدامات لازم را اتخاذ کند.

گروه حقوقدانان بین المللی و وکلای دادگستری محامی خاطرنشان کرد: در اینجا دیوان بین المللی کیفری و دادستان عالی می تواند اقدام لازم برای تعقیب کیفری مسببان امر و مسوولان اسراییلی اتخاذ نماید و ما نیز چنین تقاضایی را از دیوان کیفری بین المللی داریم.